Abbey Games has a new community and forums! Come on over to https://community.abbeygames.com and don't forget to mention your old username! The old forums will remain available, but read-only.

Game stopped working !!!

Schmiddy
Posts: 13
Joined: Wed Jul 17, 2013 4:54 pm

Re: Game stopped working !!!

Post by Schmiddy » Fri Jul 19, 2013 9:13 pm

Well, my main problem is that i cant delete the ancient XNA versions for some reason !?

User avatar
Touriste
Posts: 626
Joined: Mon May 20, 2013 2:20 am
Location: France, Ile de France

Re: Game stopped working !!!

Post by Touriste » Fri Jul 19, 2013 10:24 pm

Do you have multiple sessions on your computer ?

Schmiddy
Posts: 13
Joined: Wed Jul 17, 2013 4:54 pm

Re: Game stopped working !!!

Post by Schmiddy » Sat Jul 20, 2013 1:57 am

No thats what makes it stupid like its actually is

Schmiddy
Posts: 13
Joined: Wed Jul 17, 2013 4:54 pm

Re: Game stopped working !!!

Post by Schmiddy » Sat Jul 20, 2013 11:09 am

So all i want is to delete all the framework shit and reinstall it how do i do this ?

User avatar
Touriste
Posts: 626
Joined: Mon May 20, 2013 2:20 am
Location: France, Ile de France

Re: Game stopped working !!!

Post by Touriste » Sat Jul 20, 2013 11:12 am

I can't find it for you if it's an issue with your OS, try to find solutions on google, maybe someone had the same administrator thing as you.

Schmiddy
Posts: 13
Joined: Wed Jul 17, 2013 4:54 pm

Re: Game stopped working !!!

Post by Schmiddy » Sat Jul 20, 2013 3:57 pm

Maybe I´ll Clean all shit our and reinstall everything so yeah thy for help at all, now i know its about Framwork ^^

User avatar
Touriste
Posts: 626
Joined: Mon May 20, 2013 2:20 am
Location: France, Ile de France

Re: Game stopped working !!!

Post by Touriste » Sat Jul 20, 2013 3:58 pm

I guess that is the best solution for long term use of your computer yes :D.

Post Reply