Page 1 of 1

Where should I place my Uranium?

Posted: Wed May 14, 2014 11:25 pm
by Mungri
Where would you put it?

Image

Full size image:

http://i.imgur.com/7TiJYRy.png

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Thu May 15, 2014 1:24 am
by Touriste
Well, just next to it, to maximize tech production, why ?

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Thu May 15, 2014 8:45 am
by Mungri
I just like that combination of upgrades and wanted to show it :p

I reloaded like mad to get them, but still need 1 more ambassador on my rock giant I think (Already have FFSS on my swamp giant to max my plants first).

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Thu May 15, 2014 3:56 pm
by Adriaan
Ow that looks pretty crazy :D

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Fri May 16, 2014 3:42 am
by Mungri
Trying to finish a Castle, Multinational and Laboratory at the same time is kind of epic tough though.

I still need a forest ambassador on my ocean giant and desert on rock giant. My minerals are weak, but I'm making do with topaz, gold and aluminium together with rubber trees, cinnamomun and the similar top tier desert plant,
but the cities greed levels increase far too much, and I've been losing a city or giant on a few attempts.

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Sat May 17, 2014 12:38 am
by Mungri
Well I kept on trying, managed to finish 5 T4 projects before any of the timers ran out with insane micromanagement, but then they all started attacking each other still and two cities got wiped QQ.

I deleted my saves and started a new game instead, I need to start focusing much more on getting my awe up as much as possible.

I also made a video of getting that laboratoy finished with just 5 seconds left on the timer:

https://www.youtube.com/watch?v=ABWMB6bfyC4

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Tue Jul 22, 2014 11:52 am
by annaclara
i tried the first option

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Sun Sep 21, 2014 12:57 pm
by AliHaider145
Place in front:)

Re: Where should I place my Uranium?

Posted: Mon Dec 08, 2014 11:07 am
by lauragibs
i tried teh first option but is not working for me actually